Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Eşarp modelleri ve fiyatları

Eşarp, Fransızca “echarpe” sözcüğünden gelmekte olup, ipek, pamuk veya sentetik kumaşlardan yapılmış ipliklerle dokunmuş bayan başörtüsü modellerine verilen addır. Diğer bir deyişle, eşarp modelleri dediğimiz şey bayan başörtüleridir. Eşarp modelleri, kültürümüzde önemli bir yere sahiptir ve en çok kullanılan tesettür giyim aksesuarlarından biridir. Gerçekten de, sokağa çıkan hemen her bayan eşarp takmayı ihmal etmemektedir. Eşarp modelleri, saçları yıpratıcı etkilerden, hava koşullarından korumak amacıyla da kullanılmaktadır ancak bilindiği üzere, asıl kullanım amacı dini sebeplerdir. Dinimizde, kadınların saçlarını göstermesi haram olup dışarıda ve hatta bazen ev içinde dahi saçlarını eşarp modelleri ile örtülü tutması gerekmektedir.

Başörtüsü modelleri ve fiyatları

Eşarp modelleri, tesettür modası içerisinde önemli bir yere sahiptir. Her şeyden önce dış giyimi tamamlayan bir parçadır. En güzel ve uyumlu kombinler için, eşarp seçimi büyük önem taşımaktadır. Nitekim dış giysiye uygun eşarp modelini bulmak, tesettür kombinlerinin en önemli kısmıdır.  Bu nedenle her bayanın gardırobunda birden fazla, hatta çoğunlukla onlarca eşarp modeli bulunmalıdır. Değişik renk ve desenlerin her biri, farklı bir kombin türü için uygun olacaktır. Hatta eşarp seçiminde içinde bulunulacak sosyal ortamın dahi önemi bulunmaktadır. Örneğin günlük hayat daha sade bir eşarp modeli gerektirirken, kına gecesi ve nikah gibi sosyal aktiviteler daha gösterişli modeller seçmeyi gerektirmektedir. Önemli olan, sezon modasına uygun, kaliteli, bol renk ve desen seçenekli eşarp modellerine kolayca ulaşabilmek ve uygun fiyatlara satın alabilmektir.

Uygun fiyatlı kaliteli eşarp satın al

Miss Tesettür web sitesinin bu kategorisinde, işte bu anlayışa uygun bayan eşarp modelleri satışa sunulmuştur. Eşarp modellerimiz; A Club By Armine, Aker, Aker Sport, Armine, Cacharel, İhvan Tesettür, Kayra, Madam Carina, Müslima Wear ve Pierre Cardin gibi sektör lideri markalar tarafından üretilmiştir. Gerek üretim kaliteleri, gerekse de renk ile desenleri rakipsizdir. Hemen her rengin ve desenin kullanıldığı eşarp modellerimiz, tüm giysileriniz ile en güzel kombinleri oluşturacaktır. Şık, zarif ve kaliteli eşarp modellerimiz, uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olup adresinize dek kargo ile teslimat yapılmaktadır.