Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Şal modelleri ve fiyatları

Şal modelleri, eşarp ve başörtüsü modellerinin özel bir alt kategorisidir. Aynı eşarp modelleri gibi, saçları yıpratıcı dış etkenlerden korumak ve örtünmeyi sağlamak amacıyla kullanılan ve başın üst kısmının tamamını kaplayan bir çeşit örtüdür. Geleneksel eşarp modellerine kıyasla daha uzun olduğu ve daha kalın kumaştan imal edildiği söylenebilir. Asıl kullanım amacı, bilindiği üzere dini sebeplerdir. Kuranı Kerim’de giyim kuşam konusunda belli biçimler önerilmez, sadece birtakım ölçüler vermekle yetinilir. Örneğin Nur suresinde “başörtüsünü indirerek yakaları ya da yakalardaki takıları örtmek” şeklinde geçmektedir. Diğer bir deyişle, eşarp ve şal modelleri tesettür giyimin en temel parçaları arasındadır.

Yeni trend şal modelleri

Şal modelleri, başörtüleri ve eşarplar gibi çene altında geçirilerek bağlanmaz. Hatta genel olarak bağlanmaları tercih edilmez, uçları gevşek bir şekilde omuz arkasına doğru atılır. Veya boyun etrafına yine gevşek bir şekilde sarılır. Daha sportif ve dinamik bir görünüme sahip olduğunu söylemek mümkündür. Nitekim bu nedenle daha çok genç nesil tarafından tercih edilse de, elbette her yaş grubu tarafından kullanılması mümkündür. Yeni stil başörtüsü modelleri arasında yer alan şal modelleri, şık ve estetik ürünlerdir. Oldukça rahat ve pratik bir kullanımları bulunmaktadır. Genellikle ipek veya keten kumaşından imal edilirler. Sıcak yaz aylarında daha rahat edilmesini sağladıkları da söylenebilir. Sosyal etkinliklerde kullanılmak için gayet uygun aksesuarlardır. Ancak kullanım şekilleri nedeniyle, çoğunlukla düz renk imal edilirler ve eşarp modelleri kadar gösterişli renk ile desenler barındırmazlar.

Uygun fiyatlı şal çeşitleri

Miss Tesettür web sitesinin bu kategorisinde, birbirinden kaliteli şal modelleri uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Yeni trend, şık ve kaliteli şal modellerimiz; Aker, Aker Sport, Armine, Cacharel, Kayra, Loreen, Mirach, Muslima Wear, Pierre Cardin ve Sarar gibi sektör lideri markalar tarafından üretilmiştir. Çok sayıda renk seçeneğimiz mevcuttur. İnce çizgili şal, kalın çizgili şal, trend tafta şal, saf ipek şal, krep şal ve çift taraflı şal gibi özel modellerimiz bulunmaktadır. Her biri üstün kalite standartları ile üretilen şal modellerimiz, son derece uygun fiyatlara sahiptir.