Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Tesettür abiye modelleri ve fiyatları

Abiye modelleri, bilindiği üzere gösterişli gece kıyafetlerine verilen isimdir. Aslında sözcüğün aslı “abaye” şeklinde olup, bu sözcük Arap ülkelerinde çarşaf modellerini tabir etmek için kullanılan bir kelimedir. Türkiye’de ise, tualet olarak da bilinen gece elbiseleri için kullanılmaktadır. Abiye modelleri, günlük hayatta veya sürekli olarak kullanılabilen kıyafetler değildir. Zira oldukça gösterişlidirler ve günlük kullanımın gerektirdiği pratiklikten yoksundurlar. Kına gecesi, nikâh, düğün gibi özel sosyal etkinliklerde ve kısa süreliğine giyilirler. Amaç, ihtişamlı ve akılda kalıcı bir görünüm elde etmektir. Tesettür abiye modelleri ise, abiye kıyafetlerin tesettür kurallarına uygun şekilde üretilmiş halleridir. Yani bayanların el, ayak ve yüz dışında kalan vücut bölgelerini kapatırlar ve ten rengini de belli etmezler.

Tesettür gece elbiseleri

Tesettür abiye modelleri, genellikle tek parça üretilen kıyafetlerdir. Süsleme amaçlı olarak genellikle bir adet kemerleri bulunur. Parlak renklerin ve çok sayıda gösterişli desenlerin kullanıldığı modellerdir. Baş kısmı, bir eşarp veya şal ile örtülür. Bazı tesettür abiye modellerinde, sırt kısmını örten pelerin şeklinde bir aksesuar da bulunur. Tesettür giyimin temelinde karşı cinsin dikkatini çekmeme prensibi olduğu için, sadece kadınlar arasında ve yine sadece özel etkinliklerde giyilen kıyafetlerdir. Zira tesettür abiye modelleri giyen bir kadın, dini kurallara göre örtülmesi gereken her yeri kapatıyor olsa dahi ister istemez dikkat çekecektir.

Uygun fiyatlı kaliteli tesettür abiye satın al

Miss Tesettür web sitesi, birbirinden kaliteli ve gösterişli tesettür abiye modellerini bu kategorisi altında satışa sunmuştur. Şık, estetik ve kaliteli tesettür abiye modellerimiz; Armine, Doque, İpekdal, Kayra, Loreen, Mislinas, Muslime Wear ve Nursima gibi sektör lideri markalar tarafından titizlikle üretilmiştir. 36 – 44 arası bedenlerimiz mevcuttur. Pul payetli abiye elbise, incili güllü elbise, arkası düğmeli beli pileli abiye, aplikeli ikili takım abiye, altın işlemeli abiye, simli abiye ve yelekli abiye gibi özel modellerimiz bulunmaktadır. Hepsi de size dikkat çekici, gösterişli ve akılda kalıcı bir görünümü kolayca kazandıracaktır. Tesettür abiye modellerimiz uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olup, siparişleriniz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.