Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Bir tesettür klasiği “Kara Çarşaf”

Kara çarşaflar öyle uzun yıllardan beri kullanılıyor ki, neredeyse tüm tesettürlü bayanlar için bir klasik haline geldi. Bu kadar sevilmesinin ve sık kullanılmasının sebebi ise gelenekten çok, tesettür gerekliliğini hiçbir şüpheye mahal bırakmadan yerine getiriyor olmasıdır.

Kara çarşaf olarak bilinen çarşaf kıyafetler detaylı kıyafetler değildir. Genellikle tek parça halinde üretilirler. Başörtüsü de dahil olmak üzere tüm tesettür kıyafetini bir parça kumaş üzerinde ihtiva ederler. Böylelikle kullanım açısından da rahattır. Kara çarşaf giyen kadınların düşüncelerini dinlediğiniz zaman ne kadar rahat olduğundan ve tesettürü tam olarak yerine getirdiği için tüm şüpheleri ortadan kaldırdığından söz ettiklerini görebilirsiniz. Kara çarşafların bu profesyonel hizmeti, gönlünüze girdi ise ve kara çarşaf kullanıcısı olduysanız bu rahatlığı sizde tattınız demektir.

Eğer kara çarşafı günlük olarak kullanıyorsanız son dönemlerde pek çok farklı modellerde üretildiğini de biliyorsunuz demektir. Genç hanımlar için daha farklı, daha şık tasarımlarda kara çarşaflarda üretiliyor. Baş örtüsü ayrıca takılan kara çarşaflar son dönemlerde daha fazla rağbet görmeye başladı. Bu, klasik çarşafların başı tam olarak saran ve detaylandırmayan özelliğini de geride bırakmış oldu. Türban takmak isteyen çarşaflı kadınlar içinde bir çare haline geldi. Bir tesettür klasiği olan kara çarşaf modellerine internetten mutlaka bakmalı ve incelemelisiniz. Tesettürde şüphe bırakmayan kara çarşaflar sizlerin de favorisi olacak.