Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Miss Tesettür sitesi açıldı

Tesettür giyim eskiden olduğu gibi dar kalıplar içerisinde değil artık. Tesettürlü bayanların sayısı arttıkça ve tesettür giyim bir moda haline gelmeye devam ettikçe alternatiflerde çoğalmaya devam ediyor. Tesettürlü kadınların ana renklere, tek düze kıyafetlerin içerisine sığdırılmaya çalışılması devri de kapanmaya başladı. Artık daha canlı renkler, daha özgün tasarımlar ve kadınların çiçek desenlerine, canlı renklere olan ilgisi ile de beraber çeşitlilik tabiri caizse tavan yaptı denilebilir.

Tesettür giyim alanında pek çok marka çıkıyor karşımıza. Oldukça detaylı ve özenli tasarımlar yapılıyor. Firmalar bu alanda neredeyse birbirleri ile yarışır hale geldiler. Kadınların taleplerine göre oluşturulan zengin bir çeşitlilik var. Ve hatta sadece tesettürlü bayanlar için değil, baş örtülü olmayan ama mütevazi bir giyim stili olan bayanlar için de büyük bir kreasyon oluşturuldu. Bunun temel sebebi tesettürün zirve yapması değil, farklı tercihlere farklı cevaplar verme gerekliliğinden doğuyor.

Miss tesettür bu mantıkla kurulmuş onlarca firmadan biridir. Lakin, miss tesettür pek çok firmadan farklı işler yapıyor. Moda ile ayak uyduruyor. Çeşitlilik esasında pek çok firmanın ürettiği gibi birebir aynı olan ürünler değil, daha farklı, daha özgün ve daha şık tasarımlar yapıyor. Firma, bu işe uzun yıllarını verdiği için müşterilerinin hassasiyetini ve inceliğini biliyor. Bilindiği üzere kadınların özellikle de kıyafet seçimleri hususunda göstermiş oldukları hassasiyette göz önüne alınıyor. Bütçe de elbette bu noktada oldukça önemli. Tesettürlü olmayan kadınların çok ucuza pek çok kıyafet bulabilmesini göz önünde bulunduran firma, tesettürlü bayanlar içinde çok çeşitli ve aynı zamanda uygun fiyatlı ürünler sunmayı başarıyor.

Gelişen dünyada internet üzerinden alışveriş yapmanın keyfi de elbette bir başka. Bu noktada kadınların internet alışverişini de göz önünde bulunduran miss tesettür, güvenli alışveriş, hızlı sipariş, ürünlerin birebir fotoğrafları, indirimli ürün fırsatları, taksitli, kredi kartı ile veya kapıda ödeme seçenekleri ile hayatınıza adeta anlam katıyor. Tesettür kıyafetlerin tamamı ise özgün tasarımlardan oluşuyor. Kısacası miss tesettür hayatınıza oldukça hızlı ve bir o kadar da kaliteli bir giriş yapacak