Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Yeni sezon ferace fiyatlarında indirimler Miss Tesettür’de

Ferace geçmişten günümüze kadar uzun bir serüvene sahip. Çok eski bir islami kıyafet olarak biliniyor. Tesettürlü bayanların adeta kurtarıcısı olarak göze çarpıyor. Feraceler mantık olarak tek başına tüm tesettürü sağlayabiliyor ve bu sebeple özellikle de yaz ayları için adeta kurtarıcı görevi görüyor. İyi bir tasarıma sahip feraceler hem şıklığı hem de gündelik hayatta kolaylığı ayağınıza getirmiş oluyor.

Yaz aylarında tesettürlü bayanların sıcakla mücadelesi de başlamış oluyor. Zira, yaz ayları oldukça sıcak ve kat kat giyinmek zorunda olmak herkesi bir nebze zorlamaktadır. Tesettürlü bayanlar bu sorundan yola çıkarak kendilerine kolaylık sağlayacak ve sıcaktan bunaltmayacak kıyafetler seçme çabasına giriyor. İnce, hava sirkülasyonunu sağlayacak, tek başına giyilse dahi vücut hatlarını göstermeyecek, teni yakmayacak türden giysiler bütün tesettür kıyafetlerinden bir adım öne çıkmış oluyor. Ferace ise tüm bu tanımları fazlası ile karşılıyor.

Yıllar önce feraceler yalnızca hacıya giden akrabalar tarafından getiriliyor ve kullanılıyordu. Zira, feraceler yalnızca manto gibi kullanılıyordu ve ülkemizde pek rağbet görmüyordu. Nasıl kullanılması gerektiği öğrenilmeye başlanınca ise üst sıralara çıkmaya ve üzerinde tasarımlar yapılmaya başlandı. Pek çok islam ülkesinde feraceler tesettürlü bayanların hem kurtarıcısı konumunda hem de onların tüm zerafetini ortaya koyan cinsten giysilerdir. Bu yüzden artık feraceler hem renkli, hem beklentilerin tamamını karşılayacak şekilde sağlıklı ve kaliteli kumaşlardan üretiliyor. Üstelik miss tesettür farkı ile oldukça uygun fiyatlarla satılıyor.

Pek çok farklı bedense, desenli, tek renkli ve çok çeşitli tasarımlarda feraceler miss tesettürde hem indirimli ve hem de piyasanın çok altında fiyatlarla satılıyor. Miss tesettürde ödeme de, satış sonrası destekte, uygun fiyatlarda diğer pek çok tesettür sitesine göre daha da cep yakmayacak cinsten. Aradığınız ferace modelini bulamamanız neredeyse imkansız. Zira çok fazla çeşitte ferace miss tesettürde satılıyor. Dilerseniz indirimli fiyatlardan yararlanıyorsunuz, dilerseniz kolay ödeme seçenekleri ile tesettür giyimdeki kalitenin farkının tadına varıyorsunuz. Miss tesettür yeni sezon ferace modellerindeki en iyi fiyat garantisi ile adeta göz dolduruyor.