Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

Tesettür giyim ürünlerinde uygun fiyatlar

Tesettür, kelime anlamı olarak “örtünmek” anlamına gelmektedir. Tesettür giyim ise, İslamiyet’in kurallarına uygun giyim tarzını ifade etmek için kullanılmaktadır. Dinimiz, tesettür giyim için özel kıyafet kuralları belirlememiştir. Sadece, vücut üzerinde örtülü tutulması gereken bölgeleri belirlemiş ve bunların daima kapalı kalmasını şart koşmuştur. Yani, tesettür giyim, dini anlamda örtülmesi gerekilen yerleri ve bu örtünün şekli bazı unsurlarını (örneğin kumaş kalınlığını) belirlemektedir. Tesettür giyim kuralları, Nur ve Ahzab suresinde belirtilmiş, çeşitli sahih hadislerle de açıklığa kavuşmuştur. “Allah’a ve ahiret gününe inanan bir kadına ergenlik çağına varınca yüzü ve şuraya kadar elleri dışında herhangi bir yerini açması helal değildir” hadisi şerifi, bu konudaki sınırlamaları göstermektedir.

Tesettür elbise modelleri ve fiyatları

Diğer bir deyişle, tesettür giyim içerisinde kadınların el, ayak ve yüzleri dışında kalan her yerlerinin örtülü tutulması gerekmektedir. Bu örtünün de şeffaf olmaması, vücut hatları ile ten rengini belli etmemesi şarttır. Bu kural doğrultusunda üretilen tesettür giyim modelleri, gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Nitekim ferace modelleri, pardösü modelleri ve hatta tesettür çarşaf modelleri, bu nedene en çok satan tesettür giyim modelleri arasında yer almaktadır. Yukarıda belirttiğimiz kurallara uygun olduktan sonra, bu giysilerin kesimi ve görünümü istenildiği gibi olabilir. Nitekim tesettür giyim modası da, bu nedenle her sezon yeni bir rengi veya deseni moda haline getirmektedir.

Tesettür giyim fiyatları indirimli

Şıklığına özen gösteren kadınlar, daima yeni sezon tesettür giyim modasına uygun giyinmeye gayret gösterir. Doğru kombinlenen bir tesettür giyim modeli, hayatın her alanında kullanılabilir. Yani gerek çalışma hayatında, gerekse de günlük hayatta aynı tesettür elbisesini kullanmanız mümkündür. Bu şekilde, dini ibadetlerinizi dahi yerine getirmeniz mümkün olacaktır. Tüm bunları elde etmek ve aynı zamanda tesettür modasına uygun şık bir görünüm sağlamak için ihtiyacınız olan tek şey, doğru satıcıyı bulmaktır. Miss Tesettür, sektördeki onlarca yıllık deneyimi ile aradığınız bu satıcıdır. Tasarım uzmanlarımız, modadaki değişiklikleri yakından takip etmekte ve yeni sezon tesettür modası ürünlerini sizlere en uygun fiyatlarla sunmaktadır.