Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Dilekçe Örnekleri

İzin Talep Dilekçesi

[Adınız Soyadınız]
[Ev Adresiniz]
[Şehir, Posta Kodu]
[Telefon Numaranız]
[E-posta Adresiniz]

[Tarih]

[İnsan Kaynakları Yöneticisi veya İlgili Kişinin Adı]
[Şirketin Adı]
[Şirket Adresi]
[Şehir, Posta Kodu]

Sayın [Yöneticinin Adı ve Soyadı],

Ben, [Adınız Soyadınız], [Şirket Adı]’nda [Pozisyonunuz] olarak görev yapmaktayım. Bu mektup aracılığıyla, [izin istediğiniz tarihler, örneğin “1 Nisan 2024 tarihinden 10 Nisan 2024 tarihine kadar”] süresince yıllık izin kullanmak istediğimi bildirmek isterim.

İzin kullanma nedenim [izin nedeninizi kısaca açıklayın, örneğin “ailemle birlikte planladığımız yurt dışı seyahati gerçekleştirmek” veya “kişisel nedenlerden dolayı”]. Bu süre zarfında tüm görevlerimi önceden tamamlayacağımı ve devam eden projelerdeki sorumluluklarımı ilgili takım arkadaşlarıma devredeceğimi taahhüt ederim. İzin dönüşümde işime kaldığım yerden devam edebilmek için gerekli tüm hazırlıkları yapacağımdan emin olabilirsiniz.

İlgili izin sürem boyunca acil durumlar için iletişim bilgilerim aktif kalacaktır ve gerektiğinde şirkete ulaşmam mümkün olacaktır. Talebimin onaylanmasını ve gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.

Bu süreçte ve izin dönemim boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bilgi veya belgeye ulaşmanız gerektiğinde benimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Yardımlarınız ve anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim.

Saygılarımla,

[İmzanız]
[Adınız Soyadınız]