Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Güncel Spor

Alex de Souza’lı Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Antalyaspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına yeni teknik direktörleri Alex de Souza yönetiminde başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen ilk antrenmanda futbolcular düz koşuyla başladı ve daha sonra küçük sahada 5’e 2 top kapma çalışması yaptılar. Teknik direktör Alex de Souza, oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi ve antrenmanın devamında top sürme ve istasyon çalışmaları yapıldı. Kaleciler ise ayrı bir çalışma programıyla antrenmana katıldılar.

Antalyaspor, transfer yasağına rağmen anlaşma sağladığı kaleci Kenan Piric ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen’i kadrosuna kattı. İlk antrenmanlarına katılan bu oyuncuların yanı sıra geçen sezondan devam eden ve sözleşmeleri devam eden oyuncular da antrenmanda yer aldılar.

Ancak özel sebeplerden dolayı Sam Larsson, sakatlığı bulunan Bünyamin Balcı ve U19 Milli Takımı’nda bulunan Emre Uzun antrenmana katılamadılar.

Antalyaspor, antrenmanın ardından Burdur’da ilk kampını gerçekleştirecek. 7-17 Temmuz tarihlerinde Burdur’da kamp yapacak olan ekip, ardından 3 günlük iznin ardından Erzurum’da ikinci bir kamp süreci geçirecek. Yeni sezon hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sürdürecek olan Antalyaspor’un bu süre zarfında 5 ya da 6 hazırlık maçı yapması planlanıyor.

3.5